Vann rätt låt?

LÄS FÖRRA INLÄGGET FÖRST!!

Hej!

Jag måste säga att jag är lite osäker på om jag tyckte att rätt låt vann eller inte. Som sagt så hade jag hoppats på Alcazar och E.M.D. Men jag är inte förvånad att Malena Ernman vann med låten "La Voix" och nu får åka till Ryssland och Moskva. Hon själv verkar vara den som är mest förvånad! Jag tror att svenska folket röstade på henne för att den låten skilde sig från mängden.

Nu sitter jag i vilket fall i mitt rum, på min stol, framför datorn och lyssnar på E.M.D på radion. Jag har svårt att sitta stilla :S. Men sen idag ska jag kanske ta och spela golf! (Måste bara äta frukost, dusha, ta på mig kläder, borsta tänderna m.m.)This is the end... Baby goodbye... your gone...!! haha hinner inte riktigt med att skriva xD Nu blev det Womanizer istället.

Det kanske inte är så intressant att läsa om vad jag lyssnar på, så jag ska nog ta och skriva klart nu.

Puss//
Astrid<3


Melodifestivalen - Svenska Finalen!


Hej!

Ikväll ska jag titta på melodifestivalen med familjen. Det har liksom blivit en tradition. Det har det ioförsig varit hela tiden, men so what?! Jag tänker rösta på Alcazar och E.M.D. tror jag. Men däremot förstår jag de som inte tittar över huvudtaget. Den hela cirkusen har liksom blivit, ja, för mycket! Ska du se?

Men som sagt så är det en tradition för min familj att ha godis frossa varje melodifestival-lördag. Vi ska ikväll även frossa i marängswiss!! Gottgott.

Nu är det bara en halv timme kvar till det börjar, men jag har redan satt på mig pyjamas! (xo) (Är jag den enda som sover i pyjamas?!) Sitter och lyssnar på radio. Väntar på klockan att ticka...

Tick.

Tack.

Tick.

Tack.

Tick.

Tack.

Tick.

Tack.

Och.

Hej.

Lever-.

Pastej!

Puss

Studiehallen 09.03.10

Heej!

Nu sitter jag med Sandra i studiehallen på skolan. Igår upptäckte jag att internet inte funkar hemma så jag får väl blogga här istället (hoppas inte jaana upptäcker mig... :S). Jag e lite sur för det nu :( (passa er...)

Sandra tyckte att jag och Agnès var pinsamma när vi snurrade på skolgården, jag förstår verkligen inte varför... xD
Men det var kul iaf!!

Sandra ska gå och klippa sig om en halvtimme typ så jag väntar på henne.

Puss//
Astrid<3

Utvecklingssamtal :S

Hej!!

Nu har jag haft utvecklingssamtal. Jag hatar det. Det är det värsta jag vet. Nästan iaf...
Jag sitter just nu i studiehallen och väntar på klockan att ticka... Vill inte ha gympa idag!! Pappa bokade mitt utvecklingssamtal 8:15 på dagen då vi börjar 9:30!! Jag är lite sur på honom nu...


Nog med "...". Vet inte vad jag ska skriva så jag laddar upp en bild istället!

Kramar och Pussar//
Astrid<3

Test