En aning ny design

Hej!!

Som ni kanske ser så har jag lite ny design. Stör mig så himla mycket på att jag inte har ps, eftersom jag inte kan få snygga designer. Man kan ju tänka att eftersom jag har en mac, borde jag ha nåt bra bildredigeringsprogram (puh, långt ord!). Men det hittar jag inte. Inte ens något som liknar paint. Menmen, jag överlever nog.

Igår klippte jag mig. Det blev fint tycker jag, inte så stor skillnad egentligen. Jag träffade också Agnès på biblioteket, det var roligt, men som väntat hade de inte boken jag sökte :o! Men jag får ta det en annan dag :). Vi gick på Liseberg och det var lång kö till allting så vi "åkte":
  • Kristallsalongen
  • Pariserhjulet
  • Fisketuren
  • Kållerado
  • PandaVision
Jag har några roliga kort från kristallsalongen:


Lite suddig, men iaf


Kulkul...


Bild från PandaVision:


Nu ska jag lyssna på U2, men först är det förband. Jag ville så gärna gå, men biljetterna var svindyra och tog slut direkt, så det blev inte av :(

Jag tyckte just att mamma sa:

-Ska vi se på Mumin och äta chips?

Men (tyvärr :P) så sa hon:

-Ska vi se på Mumien och äta chips?

Visst, okej, bara jag hör U2.

Puss och kram, skumbanan//
Astrid

[no_name]

Jag klarar det verkligen inte längre.

Jag saknar dem så mycket.

Marianne.

Julia.

Frida.

Frida.

Frida.

Erik.

David.

Josef.

Även om ni inte ser detta, så ska ni veta att ni finns i mina hjärtan.

Jag saknar er så mycket.

Måste ringa och höras någon gång.

Skandia imorgon!!

Hej alla!

Så bemöttes jag av den otroligt dåliga översättningen av Gossip Girl böckerna. Orginalet är "Hey people!". Jag måste gå till biblioteket och låna nästa del: I Like It Like That. Men nog om det.

Imorgon gäller det. Jag vill så gärna gå vidare. Jag är såå nervös. Hoppas det lägger sig.
Och gissa vad? En i min klass ska vara med!! Viktor. Han har typ 5 i hcp, vilket är en aaniing bättre än vad jag har. Jag tävlar inte mot honom, men det hjälper liksom inte riktigt nerverna att lugna ner sig att han är med.

Jag spelade in idag. Ale GK. Det gick väl hyfsat, scorade inte så jag vet inte riktigt. Men jag hade några par och mitt mål är att gå på par imorgon, vi får väl se hur det går...
Jag ska informera er om att ni gärna får komma och heja på mig. Mamma sa att det kommer att vara publik :S

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, fortsätter att påminna er om att prenumerera på min blogg och att skicka in förslag på priser till tävling (se föregående inlägg). Det var allt från mig för tillfället.

Saknar er//
Astrid

Funderar på tävling...

Hellu!

För det första ska jag påminna er om att prenumerera på min blogg. Och för det andra så avslöjar jag nu att jag tänker ordna en tävling. Men jag vet inte vilket pris jag ska ha. Jag personligen är ju inte särskilt bra på design, jag hade kanske varit det om jag hade haft ps, men det har jag inte. 

Så,
ALLA FÖRSLAG ÄR VÄLKOMNA!!

Det får gärna ha en koppling till musik, men det är inget måste.

Hugs/
Astrid

Spelas: The King of Pop

Hej!

Just nu sitter jag framför datorn i en by som inte finns utsatt på kartan. Kul va?
Ja, faktiskt. 

Jag tittar ut genom fönstret och ser regn, regn och åter regn. Jag undrar hur det blir med golfandet den här veckan... 
Om någon undrar så ligger mitt hcp just nu på 26,2. Det är helt ok tycker jag! 

Jag börjar känna nerverna krypa fram steg för steg medan dagarna går i väntan på Skandia. Jag är så glad att jag kom med!

Och samtidigt saknar jag er alla så mycket att ni inte kan förstå. Eftersom den här "byn" inte finns med på kartan har jag självklart inte täckning heller. Därför kan jag inte sms:a eller ringa någon. 
Jag är fast med underbara biblioteksboken: Because I´m Worth It, a GossipGirl novel. Och en massa småkusiner förstås<3


Resan hit var trååkig!! Gustav tittade på film typ hela tiden så att han blev åksjuk :P Jag lyssnade på musik eller försökte sova. Michael Jackson var det självklara. Billy Jean är förstås favoriten. Thriller är inte så dum heller.

Men nu ska jag ta och göra något annat. Typ kolla mailen ;)

Miss y'awl<3
Astrid

Tandläkaren 090707

Hej!

Nu har jag precis dragit ut min andra tand. Ska snart åka till landet. Tittar på Tintin :) Det känns helskumt att inte känna halva gommen, halva näsan eller halva överläppen.

Så imorgon händer det. Jag blir 14!:D













Jag hoppas att jag får det jag har önskat mig, men jag tror inte att jag får det. Jag hoppas också att jag inte har så ont i min tand som inte finns i mun längre :(

Det var allt jag hade att säga för tillfället!
Puss o Kram//
Astrid

Ingen kan bli tvingad till något.

Hellu!

Jag vet att jag inte har bloggat på ca en månad. Men jag kan bara inte förstå hur man kan vilja spendera hela lovet framför en dator! Jag har faktiskt försökt att göra ett inlägg flera gånger, men då har inte internet funkat! Dessutom har jag inte kommit på något bra ämne.
Men nu har jag samlat på mig några saker att skriva om.

Först är det skolavslutningen. Timo Räisänen överraskade alla!

Sedan midsommar. Trevligt med familj och vänner ute i underbara Bohuslän.

Golflägret. Det behöver vi inte prata om...

Edlägret. BÄSTA LÄGRET NÅGONSIN!! Jag saknar alla jättemycket och speciellt en person som jag kommer att prata om lite senare... Jag ångrar verkligen att jag inte åkte tidigare år. Räkna med att jag dyker upp som ledare om två år, det är konfa nästa år så då går det inte :)
Mitt i allt detta fick jag öroninflammation, så jag kunde inte doppa huvudet när jag badade. Tur att det var sista dagen...

Michael Jackson död!!! Must say, I'm not surprised...

Tandläkaren. Igår drog jag ut en tand för första gången, dock inte sista. Nästa gång blir på tisdag. :S Jag fick fint glittrigt klistermärke med barbie på :D

På onsdag 8/7-09 har jag levt 14 långa år (var nära på att skriva liv...:S):D! Längtar... Det blir intressant att äta tårta med 2 gluggar xD

Mycket golfspel har det också varit, jag är lite osäker på vad jag ligger på nu men det spelar inte så stor roll.



Så tillbaks till personen jag saknade extra mycket. Just nu känns det som att jag släppt Dansken och gått vidare till han från Lidköping. Han är också en -94:a. -95:orna i Götet borde inse hur totalt ointressanta de är!!
Josef heter han. Och honom tror jag faktiskt att jag kan få träffa igen :) Har tyvärr ingen bild, fick aldrig tillfälle...

But life moves on.

Hopefully.

Or not.

I'm not sure...

XO//
Astrid

Test